Her kan du se mulighederne for annoncering

På andelsboligforeninger har vi mellem 15 - 20.000 unikke besøgende hver måned, så der er mulighed for en rigtig god eksponering med en annonce på andelsboligforeninger.com. Der findes mere end 200.000 mennesker i Danmark, der bor i en andelsbolig, så en annonce på andelsboligforeninger.com vil blive set af rigtig mange nuværende og kommende andelshavere samt en del virksomheder som banker, håndværkere, revisorer, bygningssagkyndige og lignende.

Annoncetyper på andelsboligforeninger.com

• Med et top banner på andelsboligforeninger får man fuld eksponering overfor samtlige besøgende på andelsboligforeninger.com. Banneret vil blive vist på samtlige sider.
    Pris: 2.000,00 + moms. pr. måned.
    Supportede fil formater i størrelsen 900 x 100 pixels: .JPEG (.jpg), Flash .SWF (.swf).

For mere information vedrørende annoncering kontakt andelsboligforeninger.com