Andelsboligforeninger i region Hovedstaden

Region i Danmark

Region Hovedstaden dækker de tidligere Københavns og Frederiksborg amter, Københavns og Frederiksberg kommuner og Bornholms Regionskommune og betegnes i dag som region Hovedstaden. Der er placeret rigtig mange andelsboligforeninger i denne region, hvor godt vel 1.6 mio. indbyggere bor eller ca. 30% af Danmarks befolkning, dermed er region Hovedstaden den største region målt på indbyggertal. De fleste andelsboligforeninger er lejlighedskomplekser i det indre København hvor der er mange andelsboliger tilknyttet.Du kan nedenfor finde alle kommunerne i region Hovedstaden med andelsboliger og andelsboligforeninger.

Antal registrerede andelsboligforeninger i region Hovedstaden:

Kommuner med andelsboligforeninger og andelsboliger i region Hovedstaden: