Andelsboligforeningen Søbakken II

Andelsboligforening

Kort over Andelsboligforeningen Søbakken II

Beskrivelse af andelsboligforeningen:

AB Søbakken II – landlig idyl tæt på Viborgs centrum. Vi syntes selv, at beliggenheden gør vores andelsboligforening helt unik. En skøn natur lige uden for døren. En stor horisont. Gå afstand med stisystemer til skoler, bibliotek, dagligvareforretninger – bager, supermarked osv. Bybus lige uden for døren. 2 minutters gang til Nørresø og den smukkeste sti til Viborg centrum. En andelsboligforening, hvor vi passer på hinanden, søger for at vores huse vedligeholdes og at økonomier er i orden. Foreningen, der blev stiftet i 1983, består af 18 andelsboliger (rækkehuse) Vi har 2 typer boliger: 11 stk. på 103 kvm og 7 på 82 kvm, alle i ét plan. Alle boliger har egen carport og mindre gårdhave og der er kablet for tilslutning til Eniigs fibernet dvs. Waoo bredbånd, TV og telefon.

Antal andelsboliger:

Hjemmeside: