A/B Gartnerhaven 1

Andelsboligforening

Kort over A/B Gartnerhaven 1

Beskrivelse af andelsboligforeningen:

Andelsboligforeningen Gartnerhaven 1 er opført i 2004 som tet lav bebyggelse og er beliggende i den nordøstlige del af Skælskør by, hvor man har adgang til Skælskør Nor og via stiforbindelse også let adgang til Skælskør bymidte med indkøb, havneområde m v. Gartnerhaven 1 er opført som 12 fritliggende blokke. 9 blokke med hver 2 boliger og 3 blokker med hver 3 boliger- ialt 27 boliger. Skælskør solskinsbyen på på Sydvestsjælland- et skønt sted at bo. Gammel by omkring havn, fjord og noret. Kommunen (Slagelse) med landets længste kyststrækning- et smugt kystlandskab med øer, fjord laguner og perfekte badestrande. Slotte og herregårde på stribe langa kysterne- store skove, hvor alle kan færdes. Naturstier direkte fra byen og ud i kystlandskabet. Trivsel- nærhed- fællesskab- 5 lystbådehavne- 4 idrætshaller- gode indkøbsfaciliteter.

Antal andelsboliger:

Hjemmeside: